2104291640-c0496f3192.jpg

Swandoo Autostoel Charlie i-Size Chia Black

Swandoo Autostoel Charlie i-Size Sesame Grey

€ 279,00
SKU
110CH12281

Ergens anders goedkoper? Neem contact met ons op!

 

Het Swandoo Charlie I-size Autostoeltje laat je kindje op zijn of haar eigen gemak groeien van kleuter naar tiener. De autostoel is geschikt vanaf ongeveer 3,5 jaar tot maximaal 12 jaar (100- 150 cm). Zo heb je jarenlang gegarandeerd plezier van deze autostoel die in iedere fase de allerbeste comfort en veiligheid biedt. Bovendien is het stoeltje gemaakt om verkeerd gebruik te voorkomen en zit het hele gezin binnen no-time veilig in de auto, klaar om op avontuur te gaan.

Veiligheid: Het Swandoo Charlie I-size Autostoeltje wordt gebruikt voor het voorwaarts vervoeren van je kindje. Je bevestigd de autostoel eenvoudig in de auto wanneer deze beschikt over Isofix. Om je kindje met een gerust hart mee te laten reizen zorgt de autostoel voor een perfecte zijwaartse bescherming. Daarnaast absorbeert de meegeleverde Side Impact Buddy nog tot 40% van de energie bij een zijdelingse botsing. Hiermee voldoet het stoeltje aan de strengste I-Size ECE R129/03 norm.

Installatie in de auto: Je klikt de Isofix-haken van de Swandoo Charlie I-size Autostoel gemakkelijk en snel in de Isofix-punten van de auto. Door middel van de stang stabiliseer je de autostoel. Nu is de base verankerd aan het frame van de auto. Door de handige gordelgeleiding zet je je kindje vast in het stoeltje met de 3-punts autogordel.

Comfort: Je kindje zal optimaal genieten van excellente comfort tijdens een rit in het Swandoo Charlie I-size Autostoeltje. De zitting is namelijk ontworpen voor de allerbeste comfort voor iedere leeftijd. Hiervoor is de breedte verstelbaar en kan de hoogte van de hoofdsteun in 11 verschillende hoogtes worden ingesteld. Om er zeker van te zijn dat de hoofdsteun zich op de juiste hoogte bevindt, is deze aan de zijkant voorzien van een oogniveau indicator. Hierbij wordt aangegeven op welke hoogte de ogen moeten zitten voor de juiste ergonomische zithouding.

Gebruiksgemak: Het zitvlak van de autostoel heeft ventilatiegaten voor de beste luchtdoorlatendheid, dit zorgt voor een betere regulatie van de temperatuur. Extra fijn als het buiten warm is en je kindje veel transpireert. Verder kan de bekleding van het Swandoo Charlie I-size Autostoeltje binnen een handomdraai worden verwijderd en gewassen worden in de wasmachine. Zo geniet je keer op keer van een heerlijk fris zitje.

Kenmerken:
- Geschikt vanaf 3,5 tot 12 jaar (100- 150 cm)
- Voor voorwaarts vervoeren
- Verstelbare hoofdsteun (11 standen)
- Oogniveau indicator
- Gro-wing- zijvleugels in breedte verstelbaar
- Optimale ergonomie
- Bevestiging met Isofix
- Optimale zijwaartse bescherming
- Inclusief Side Impact Buddy
- Uitstekende ventilatie
- Voldoet aan de i-Size veiligheidsnorm
- Bekleding is wasbaar in de wasmachine
Meer informatie
Naam Swandoo Autostoel Charlie i-Size Sesame Grey
SKU 110CH12281
EAN 6970370441526
Merk Swandoo
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Swandoo Autostoel Charlie i-Size Sesame Grey
Uw waardering