PHJ-100101_338874555

Påhoj Fietsstoeltje en Buggy in één

Påhoj Fietsstoeltje en Buggy in één VOORDEELSET

Normale prijs € 444,85 Speciale prijs € 299,00
SKU
PAHOJSET

Ergens anders goedkoper? Neem contact met ons op!

 

Påhoj Fietsstoeltje en Buggy in één incl. beschermhoes en extra fietsadapter

Extra voordeel bij de aankoop van deze set. Met de extra adapter verplaatst u het stoeltje vliegensvlug van de ene naar de andere fiets!

Het nieuwe fietsstoeltje voor kinderen dat in enkele seconden verandert in een buggy. Fiets? Wandelen? Beide! Klap de wielen uit, verwijder de stoel, trek de hendel uit en u bent vertrokken! Påhoj heeft een licht frame met een in hoogte verstelbare telescopische handgreep. De achterwielen kunnen worden ingeklapt voor ruimtebesparende opslag en tijdens het fietsen, zodat Påhoj slechts de helft kleiner is.
Påhoj is een bekroond fietsstoeltje dat in een handomdraai in een kinderwagen verandert. Het is ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 9 maanden tot 4 jaar of met een maximaal gewicht van 22 kg/48,5 lb of een maximale lengte van 110 cm, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.
Påhoj heeft een lichtgewicht chassis met een verstelbare telescopische handgreep. Voor eenvoudig opbergen en om de maat tijdens het fietsen te optimaliseren, kunnen de achterpoten worden ingeklapt, waardoor Påhoj bijna half zo groot is. De perforaties in de rugleuning zorgen voor ventilatie voor het kind en voorkomen windweerstand bij het fietsen met een leeg zadel.
Påhoj wordt geleverd met een adapter voor bevestiging aan het fietsframe en is dus niet afhankelijk van een bagagedrager. De adapter is geschikt voor fietsen en goedgekeurd voor ronde buisframes met een diameter van 28-40mm. Vanwege de sterkte-eigenschappen mag de adapter niet worden gemonteerd op frames die zijn gemaakt van lichtgewicht materialen zoals koolstofvezel.
Bij deze set ontvangt u dus 2 adapters , en een beschermhoes!
Meer informatie
Naam Påhoj Fietsstoeltje en Buggy in één VOORDEELSET
SKU PAHOJSET
EAN 0655390221292
Merk Pahoj
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Påhoj Fietsstoeltje en Buggy in één VOORDEELSET
Uw waardering