• DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT
  • GRATIS VERZENDING BOVEN €50
  • DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT


Easywalker Rudey

Als je begint met alle voorbereidingen voor het ouderschap, dan mag een buggy uiteraard niet ontbreken. Met een buggy kun je heerlijk samen naar buiten en daarom is dit het perfecte vervoermiddel voor jou en je kleintje. De Easywalker Rudey is een comfortabele buggy en ideaal om mee op pad te gaan. Er is speciaal gekozen voor grote wielen en een goede vering, zodat je kleintje heerlijk kan zitten of liggen. De buggy kan binnen een mum van tijd van een zittende naar een liggende positie gebracht worden en is deze geschikt voor de verschillende levensfasen. Je kunt de Easywalker Rudey dan ook al vanaf de geboorte in gebruik nemen. Zo heb je samen met jouw baby lang plezier van deze buggy.

Het comfort van de Easywalker Rudey

In het ontwerp van de Easywalker Rudey is vooral rekening gehouden met het comfort. Het is enorm belangrijk dat jouw kindje comfortabel kan zitten of liggen in de buggy. Zo wordt het samen op pad gaan een nog fijnere ervaring. Easywalker heeft de buggy zo ontwikkeld dat deze is voorzien van extra grote wielen en een uitstekende vering. Dit zorgt ervoor dat je kindje altijd goed ligt of zit, zelfs wanneer je jezelf op ruwer terrein begeeft.

Een eenvoudig inklapbare buggy

De Easywalker Rudey is speciaal ontworpen om eenvoudig in te klappen. Het is zelfs mogelijk om met maar één hand de buggy in te klappen. Hiervoor hoeft de zitting niet eens van het frame verwijderd te zijn. Je kunt de buggy dus binnen een mum van tijd opvouwen. Dit is ideaal wanneer je je handen vol hebt en snel weg wilt. In ingeklapte stand is de buggy zeer compact, waardoor deze makkelijk opgeborgen kan worden. De Easywalker Rudey is dan ook een goede keuze wanneer je op weg gaat met de auto, maar de buggy kan ook mee in de trein of het vliegtuig.

Keuze uit een zittende of liggende positie

Met de Easywalker Rudey heb je de vrijheid om te kiezen tussen een zittende of liggende positie. Dit zorgt ervoor dat je de buggy vanaf de geboorte al kunt gebruiken. Wanneer je kindje nog niet rechtop kan zitten, kun je gebruikmaken van een reiswieg die je op de buggy kunt bevestigen. Deze reiswieg is uitgerust met een anti-reflux matras van katoen om voor zoveel mogelijk comfort te zorgen. Wanneer het uiteindelijk tijd is om over te gaan op het rechtop zitten, kan de reiswieg eenvoudig omgeruild worden voor een zitje.

Het design van de Easywalker Rudey

De stof van de Easywalker Rudey is voor een groot deel gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Deze buggy is dan ook een duurzame keuze en goed voor het milieu. De stof is beschikbaar in verschillende kleuren, zoals forest green, steel grey en shadow black. Hierdoor heb je de vrijheid om te kiezen welke kleur het beste bij jouw smaak past.

De Easywalker Rudey bij Babyveilig.nl

Bij Babyveilig.nl vind je verschillende buggy’s van Easywalker en de bijpassende accessoires. Je kunt op je gemak rondkijken naar het aanbod en eenvoudig een buggy naar keuze bestellen. Heb je nog vragen voor je een aankoop wilt doen? Dan kun je contact met ons opnemen. We staan voor je klaar om je te helpen de juiste buggy voor jou en je kindje te vinden!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »