• DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT
  • GRATIS VERZENDING BOVEN €50
  • DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT


Easywalker Jackey

Eén ding dat écht niet mag ontbreken, in de voorbereiding op het ouderschap, is een goede buggy. Een handige buggy is een ideaal vervoermiddel voor je kleintje, maar ook praktisch voor jou. Je kunt met je kind boodschappen doen, lange wandelingen maken of bij vrienden en familie op bezoek gaan. Kom je met de auto, dan is het handig als je buggy opklapbaar is, zodat je hem makkelijk vervoert. Uiteraard moet hij ook heel snel in elkaar gezet kunnen worden. Van een goed buggy mag je ook verwachten dat hij voorbereid is op wisselende weersomstandigheden. De Easywalker Jackey biedt dit allemaal, naast dat kleine beetje extra waaruit zijn meerwaarde blijkt.

De Easywalker Jackey meerwaarde

Natuurlijk staan de veiligheid en het zit- of ligcomfort van je baby bovenaan je lijst met koopmotieven. Je neemt dus geen genoegen met zomaar een buggy. De Easywalker Jackey heeft een solide frame dat kinderen tot 22 kg gemakkelijk aan kan, naast het gewicht van je dagelijkse boodschappen. De beensteun is gemakkelijk in hoogte verstelbaar en de soepel rollende wielen zijn slijtvast en zorgen voor een goede grip op gladde ondergronden. Deze buggy kun je ook gerust meenemen voor een wandeling in het park of over mooie bospaden. De bekleding en het grote en makkelijk uit te klappen zonnescherm zijn gemaakt van hoogwaardige kunststoffen, afkomstig uit gerecyclede pet-flessen. Door een Easywalker Jackey aan te schaffen help je dus ook mee een duurzame wereld op te bouwen, waar je kind in groot mag worden. Het totale gewicht van de Easywalker Jackey bedraagt 7,5 kg. Waar valt deze buggy nou echt door op? Je kunt hem met één druk op de knop in laten klappen tot een compact en handzaam formaat. Dat komt beslist van pas op die momenten dat je eigenlijk tijd tekort komt.

Neem de Easywalker Jackey overal mee

Het grote compartiment waar je boodschappen in kunt vervoeren, zal je veel gebruiksgemak geven. Je buggy is gemakkelijk te besturen, zodat je ook in winkels met smalle gangpaden uitstekend uit de voeten kunt. Ben je buiten en een plotselinge regenbui overvalt je, dan heb je het bijgeleverde regenscherm snel geïnstalleerd, zodat je baby droog blijft. Wandel je in de felle zon en ben je bang dat je baby toch te veel zonnestraling ontvangt? Het zonnescherm biedt net zoveel bescherming als een zonnebrandcrème van factor 50. Ga op familiebezoek met de auto, plaats je kleintje in een autozitje en druk op de knop om je buggy in te klappen. Daarna doe je hem in de bijgeleverde tas en bergt hem op in je kofferbak. Heb je de tas al goed bekeken? Twee wielen van de buggy steken buiten de verpakking, zodat je hem makkelijk kunt verrijden.

Easywalker Jackey bij Babyveilig

Je kunt de Easywalker Jackey heel eenvoudig online bestellen bij Babyveilig.nl. Er is keuze uit buggy’s in verschillende kleuren, waardoor een vast een buggy bij zit naar jouw smaak. Heb je eenmaal je keuze gemaakt plaats dan online je bestelling met alle gewenste accessoires. En voor meer informatie kun je altijd bij ons terecht.

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »