• DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT
  • GRATIS VERZENDING BOVEN €50
  • DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT


Comfortabel wandelen met de Easywalker Harvey kinderwagen

Een moderne, flexibele kinderwagen waarmee je altijd en overal uit de voeten kunt. Dat is de Easywalker Harvey kinderwagen in een notendop. De Easywalker Harvey kinderwagen wordt ongekend hoog gewaardeerd.

Beste uit de test

De Easywalker Harvey is in 2018 door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste uit de test’ én 'Beste Koop’. Het Babyveilig-team zet daarom graag de spotlight op deze wagen. Zowel het zitje als de reiswieg zijn slim ontworpen. Beide zijn gemaakt van duurzame materialen en voelen zacht aan. De drie bevestigingsriempjes maken het zitje zeer betrouwbaar. De banden van de Easywalker Harvey zijn opgevuld met foam. Van een lekke band zal je geen last hebben. Tegelijkertijd kun je overal goed rijden, ook op hobbelige paadjes, onverharde wegen en heuveltjes. De Easywalker Harvey beschikt over een stevige, in hoogte verstelbare duwstang die veel grip geeft. Vader, moeder, opa en oma: iedereen loopt comfortabel achter de Easywalker Harvey kinderwagen. Aan eventuele gezinsuitbreiding is ook gedacht. De Easywalker Harvey kun je in een handomdraai veranderen in een dubbele kinderwagen. Je ziet het: rijcomfort, gebruikersgemak en veiligheid zijn gegarandeerd bij de Easywalker Harvey!

Meer dan een kinderwagen

Een kinderwagen die tijdens een officieel erkend onderzoek een 9,2 als gemiddeld cijfer krijgt. Dat betekent dus dat de Easywalker Harvey wordt bestempeld als meer dan ‘zeer goed’. Debet aan deze uniek hoge waardering is zeker het innovatieve ontwerp van de Easywalker Harvey kinderwagen. De basis van de Easywalker Harvey bestaat uit de wagen met zitting. Maar we hebben het hier niet over zomaar een kinderwagen, het is een totaalpakket voor jouw kleine en jezelf.

De beste kinderwagen voor ouder en kind

Bij de Easywalker Harvey horen tevens een reiswieg met regenhoes, een voetenzak, car seat-adapters en height-adapters. Als je op het punt staat een kinderwagen te kopen, kun je erop vertrouwen dat de Easywalker Harvey een uitstekende keuze is. Bestel je de wagen bij Babyveilig.nl dan krijg je ook nog eens vele voordelen. Allereerst de scherpe prijs in vergelijking met andere aanbieders. Plaats je vandaag voor 22.00 uur een bestelling, dan vindt de aflevering in vrijwel alle gevallen morgen plaats. Babyveilig rekent geen bezorgkosten en ze zijn op allerlei manieren te bereiken. Heb je een vraag over de Easywalker Harvey? Je kunt bellen naar +31 (0)70 763 05 93 en mailen naar [email protected] Veel plezier met jouw nieuwe aankoop en tot snel weer op babyveilig.nl!

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »