• DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT
  • GRATIS VERZENDING BOVEN €50
  • DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT

Heerlijk wandelen met een Ergobaby draagzak

Je hebt net een baby gekregen en of je nou moeder of vader bent, het liefst heb je jouw kleintje de hele dag dicht bij je. Langzamerhand wil je jouw baby laten wennen aan je levensritme en alle activiteiten die jij gewoon bent te doen. Ga je naar buiten, dan kun je uiteraard kiezen voor een goede wandelwagen of buggy. Als je jouw kind echter graag tegen je aan voelt, kies dan eens voor een draagzak. Je ziet ze in Nederland steeds vaker en waarschijnlijk weet je dat in vele culturen het heel normaal is om je kind lekker dicht tegen je aan te vervoeren. Wil je daarbij ook nog de nodige comfort en veiligheid, kijk dan eens naar een Ergobaby draagzak. Babyveilig houdt ze voor jou op voorraad.

De voordelen van een draagzak

Je kind heeft negen maanden in je baarmoeder gewoond. Ook als je vader bent, heb je de ontwikkeling van je kind van buitenaf mee mogen maken. Het is voor een baby heel geruststellend om jouw lichaamswarmte en de geborgenheid van jouw lichaam te blijven voelen, ook na de geboorte. In een Ergobaby draagzak voelt je kind zich veilig en je merkt dat het zich beter ontspant. Als je kind alerter wordt en de omgeving in zich op wil nemen, stimuleer je dit gedrag door je kind in een niet-liggende houding te vervoeren. In een Ergobaby draagzak kan je kind veel beter om zich heen kijken. Alles is nieuw en per definitie interessant. Zo leer je jouw kind zich veilig te voelen in de omgeving in en om je huis en op alle plekken waar je regelmatig komt. Door de schommelende bewegingen die je maakt tijdens het lopen vermindert de kans op darmkrampjes en zal je kleintje zich niet vervelen en zich veilig en geborgen voelen. Door de houding die je kind in een Ergobaby draagzak moet aannemen, worden de nekspieren getraind. Je natuurlijke loopbewegingen stimuleren ook de werking van zijn evenwichtsorgaan en zorgen voor goede hersenontwikkeling.

Een veilige Ergobaby draagzak bestellen

Als je geïnteresseerd bent in een veilige en comfortabele Ergobaby draagzak, kijk dan eens in het assortiment van Babyveilig. Deze draagzak geeft niet alleen je baby veel comfort, maar jou ook. Hierdoor is de kans groot dat je hem vaker gebruikt, met alle voordelen voor de ontwikkeling van je kind. Babyveilig levert in de regel binnen één dag, als je jouw bestelling vóór 22.00 uur plaatst. Bestel je voor 50 euro of meer, dan betaal je bovendien geen verzendkosten.

Copyright 2021 Babyveilig.nl
payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »