• DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT
  • GRATIS VERZENDING BOVEN €50
  • DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT

Draagzakken en draagdoeken

Lekker op stap met een baby draagzak

Fijn met de baby dicht tegen je aan buiten wandelen, daar droom je tijdens de zwangerschap van. Genieten van de zon en af en toe een kusje geven. Natuurlijk wil je wel een veilige, praktische en ergonomische draagdoek of baby draagzak. Voordat je er een aanschaft, is het handig om te bedenken wie de draagdoek of babydraagzak gebruikt, hoe lang en voor welke gelegenheden. Bij babyveilig.nl vind je meerdere merken draagzakken voor baby's zoals de Cybex draagzak, Ergobaby draagzak en BabyBjörn draagzak. Deze voldoen aan strenge veiligheidseisen en gebruiken duurzame materialen van hoge kwaliteit. Je hebt zo lang plezier van je draagdoek of ergonomische draagzak baby.

De voordelen van een ergonomische draagzak baby

Wanneer je je kleintje dichtbij je draagt voelt dat prettig en geborgen, ook voor jou. Je kind zal rustiger blijven en minder gauw huilen. Omdat het je stem hoort en jou met anderen ziet praten, is het goed voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. Je houdt zelf je handen vrij, komt op plaatsen waar je met de kinderwagen niet gemakkelijk komt en een ergonomische draagzak baby neemt in huis nauwelijks ruimte in. Een draagdoek wordt meestal voor baby's tot een half jaar gebruikt, een babydraagzak kun je gebruiken tot in de peutertijd. Draagzakken hebben losse of ingebouwde verkleinkussens voor kleinere baby's en zijn verstelbaar naar leeftijd. Een ergonomische draagzak baby biedt je verschillende draagmogelijkheden. Een kind vanaf 5 maanden tot 12 kilo kan genieten van het uitzicht op je buik met de rug naar je toe. Vanaf 12 maanden kan jij of je partner het kind op de rug vervoeren.

Waarop moet je letten?

Een draagdoek knoop je om je heen, dit kun je van tevoren oefenen. Wanneer je partner deze ook gebruikt, kies dan een zo breed mogelijke. Let er altijd op dat het hoofdje goed ondersteund wordt en dat de baby goed kan ademen. Draagdoeken vind je bij babyveilig.nl in rekbaar katoen van het merk Cybex. Bedenk tevoren of je een eenvoudige draagzak baby wilt voor kleinere wandelingen of een luxere voor vakantie en outdoor activiteiten. De Ergobaby draagzak en BabyBjörn draagzak hebben geavanceerde draagzakken met een slaapkap tegen de zon, brede gewatteerde schouderbanden voor veel draagcomfort en extra veel steun bij hoofd, rug en heupen. Eenvoudige verstelbaarheid, luchtige, soepele en wasbare materialen en handige opbergruimte zijn belangrijk. De babydraagzakken zijn daarnaast prachtig om te zien, in pastelkleuren, prints of juist stoere tinten. Kijk bij babyveilig.nl voor de vele mogelijkheden en vraag rustig advies bij de klantenservice.

Copyright 2021 Babyveilig.nl
payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »