• DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT
  • GRATIS VERZENDING BOVEN €50
  • DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT


Easywalker MINI

De Easywalker MINI Buggy is behalve een bijzonder aangename buggy, ook bijzonder modieus. De unieke vormgeving zorgt dat de buggy opvalt, terwijl de kleine heerlijk comfortabel van het uitzicht geniet. De buggy is ontwikkeld door MINI van de BMW Groep Duitsland. De stabiele wegligging wordt gerealiseerd door de 4-wiel aandrijving. Hierdoor is een wandeling een aangename ervaring voor zowel de kleine als de ouder die de buggy bestuurt.

Stijlvol en hip

Stijlvolle handgrepen en een uniek ergonomisch design maken de Easywalker tot een van de meest populaire buggy’s vandaag de dag. Het kunstleer op de handgrepen zorgt voor een ideale pasvorm zodat de wandeling geen crime wordt voor je handen. Genieten staat zo weer voorop. In combinatie met de extra grote zonnekap en regenhoes ben je op alle weersomstandigheden voorbereid en kun je alle aandacht geven aan de kleine.

Opvallende eigenschappen

De Easywalker MINI heeft een aantal opvallende eigenschappen die het tot een uniek geheel maken. Zo is de buggy eenvoudig in te klappen waardoor het weinig ruimte in de auto in beslag neemt. Ideaal op er met de kleine op uit te trekken en te genieten van een heerlijke wandeling in de natuur. De verstelbare rugleuning zorgt ervoor dat het zit- en ligcomfort is gegarandeerd. Wil je eerst een stuk lopen met de buggy voor je hem helemaal uitklapt, dan draag je het gewoon op je schouder dankzij de handige schouderband.

Geschikt voor de allerkleinsten

De Easywalker MINI is geschikt voor de meeste kinderen. Al vanaf de geboorte van je kindje kan je er gebruik van maken. De buggy is geschikt voor kinderen tot 15 kilo. Het handige boodschappennet biedt voldoende ruimte om tot 5 kilo aan gewicht te dragen. Ideaal om de kleine mee te nemen als je even naar de supermarkt wil.
Het probleem met veel buggy’s is de verstelbaarheid. Vaak ben je als ouder beperkt in de mogelijkheid om de buggy zo in te stellen dat een wandeltocht aangenaam is voor de kleine. De Easywalker maakt een einde aan dit probleem. Met maar liefst vier verschillende standen is het een fluitje van een cent om de meest ideale stand te bepalen zodat je kindje optimaal kan genieten van de wandeltocht.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »