• DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT
  • GRATIS VERZENDING BOVEN €50
  • DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT


Zo veel Babyzen accessoires

Babyveilig.nl heeft prachtige Babyzen accessoires voor de Yoyo+ kinderwagens en buggy's, die de stijlvolle uitstraling van de collectie versterken en je extra comfort bieden. De moderne lichte wandelwagens Yoyo+ zijn van allerlei handige snufjes voorzien, maar de Babyzen accessoires zoals kleurige bekleding, een tas of een parasol maken het wandelen nog leuker. Je gebruikt hetzelfde frame voor de eerste 6 maanden als bij de kinderwagen en daarna schaf je simpelweg nieuwe bekleding aan voor het gebruik als buggy. Op het frame is ook een losse autostoel te bevestigen. Wanneer je nog een ouder kind hebt is het Yoyo+ board een ideaal Babyzen accessoire. Je oudste kind kan gewoon meerijden.

Van kinderwagen naar buggy

Omdat de wandelwagens van Babyzen soepel rijden, ook op oneffen terrein, eenvoudig in- en uitklapbaar zijn en compact opvouwbaar zijn tot handbagageformaat in het vliegtuig, zijn ze enorm populair. De kinderwagens zijn standaard uitgevoerd met een zachte en warme voetenzak, een gevoerde reiswieg inleg met een veilige 5-punts gordel, een hoofdsteun en een royale zonnekap met UPF 50+ bescherming tegen de zon. Onderin bevindt zich een verrassend grote opbergruimte voor boodschappen of babyspullen. Je kunt ook direct een buggy van Babyzen aanschaffen met zonnekap en uitneembare en wasbare bekleding. Daarnaast is de kinderwagen in een paar bewegingen om te bouwen tot buggy met losse bekleding en kap. Deze vind je bij de Babyzen accessoires in 9 verschillende kleuren. Met deze extra bekleding maak je de buggy als nieuw, ter afwisseling of voor een volgend kindje. Het onderstel bewaar je gewoon en desnoods zet je er een nieuwe wielenset onder, verkrijgbaar bij de Babyzen accessoires.

Extra Babyzen accessoires voor je baby

Babyveilig.nl biedt naast losse voetenzakken en bekledingen ook andere Babyzen accessoires voor je wandelwagen. Wat dacht je van een autostoel met speciale adapters om de wandelwagen vast te klikken op het frame? Heel efficiënt en ruimtebesparend. Bij babyveilig.nl vind je van Babyzen verder praktische fles- en bekerhouders om op het stuur te klemmen tegen morsen, regenhoezen, parasols en muggennetten. De royale aan het stuur te bevestigen waterdichte tassen met veel vakken hebben 2 draagriemen, een isotherm fles-zakje en een uitklapbare verschoonmat. Als handtas voor jezelf zien ze er heel stijlvol uit. Met een handig te bevestigen en op te klappen Yoyo+ board voor je oudere kind kan deze zitten of staan en veilig meerijden. Als officiële Babyzen dealer heeft babyveilig.nl altijd de nieuwste Babyzen accessoires.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »