• DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT
  • GRATIS VERZENDING BOVEN €50
  • DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT

Babyzen YOYO, The one you need

Wat is er nou leuker dan met je baby lekker op stap te gaan. Met de Babyzen YOYO kan je kleintje eerst de wereld verkennen om daarna, met alle nieuwe indrukken, weer lekker in slaap te dommelen. De Babyzen YOYO kun je gebruiken als buggy en als kinderwagen. De Babyzen YOYO biedt alles wat je nodig hebt om stijlvol en gemakkelijk van A naar B te komen. Sinds 2010 heeft de YOYO buggy van Babyzen een plekje op de kinderwagenmarkt veroverd. De YOYO buggy stond direct bekend om het eenvoudige gebruik en is een uitkomst als je het hebt over een compact en functioneel model.  

Makkelijk opvouwbaar en super wendbaar

De Babyzen YOYO is vederlicht, heel compact en bovendien zeer wendbaar. Met één soepele beweging vouw je de buggy in of uit. En zodra de Babyzen YOYO is opgevouwen, kun je deze eenvoudig over je schouder dragen. De buggy neemt in ingeklapte stand amper ruimte in. De kinderwagen is zelfs zo compact dat hij thuis in de kleinste ruimte kan worden opgeslagen maar ook in de kofferbak of in het vliegtuig. Hierdoor staat de Babyzen YOYO buggy al enige tijd bekend als de slimste keuze wanneer je gaat reizen. Neem dus net zo makkelijk de auto, trein of bus of spring in het vliegtuig naar de andere kant van de wereld.

Babyzen YOYO 2, een verbeterde buggy

De YOYO Babyzen is nog verder ontwikkeld en daarom is de Babyzen YOYO 2 uitgebracht met nog meer handige voordelen. Zo heeft de Babyzen YOYO 2 een versterkt frame dat goedgekeurd is tot wel 22 kilogram. Verder heeft dit model een vernieuwde 4-wielophanging. Deze unieke technologie zorgt ervoor dat de Babyzen YOYO 2 op alle terreinen eenvoudig te besturen is. Ook zijn het stuur, de riem en de gesp vernieuwd. Al deze vernieuwingen maken het gebruik van de Babyzen YOYO 2 makkelijker en comfortabeler. De Babyzen YOYO2 is nu zo compact dat deze zelfs in een restaurant aan de kapstok opgehangen kan worden.

Groeit mee met je kind

Van de Babyzen YOYO kun je lange tijd genieten. Je hebt verschillende pakketten waarmee je de buggy kunt aanpassen aan de verschillende levensfasen van jouw kind. Met het 0+ pakket heb je een buggy waarin je kindje comfortabel kan liggen en jou kan aankijken. Wanneer je kindje ouder dan 6 maanden is, kun je overgaan op het 6+ pakket. Hiermee creëer je een buggy waarin je kindje rechtop kan zitten en de wereld kan gaan verkennen. Het is zelfs mogelijk om een autostoeltje te nemen dat bij de Babyzen YOYO hoort. 

Handige accessoires

Er zijn veel accessoires die speciaal voor de YOYO Babyzen gemaakt zijn om het comfort te vergroten. Je kunt hierbij denken aan een beensteun om aan het zitgedeelte te bevestigen of een extra board voor momenten dat je met twee kinderen op pad bent. Verder ben je voorbereid op verschillende weersomstandigheden met een parasol, muggennet, regenhoes en voetenzak. Als laatste kun je nog een reistas aanschaffen om de Babyzen YOYO 2 in mee te dragen of een extra tas voor nog meer opbergruimte.

Babyzen YOYO en Babyzen YOYO 2

Ben je nieuwsgierig en wil je alle voordelen zelf gaan ervaren? Aangezien we officieel dealer zijn van Babyzen YOYO vind je bij ons het totale aanbod. Je kunt bij ons de Babyzen YOYO 2 aanschaffen, evenals alle accessoires en uitbreidingspakketten. Zo kun je in één overzicht makkelijk alles vinden om de Babyzen YOYO buggy helemaal naar jouw wensen te maken.

Copyright 2022 Babyveilig.nl
payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »