• DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT
  • GRATIS VERZENDING BOVEN €50
  • DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT

Buggy's en kinderwagens

Enorme keuze in buggy's en kinderwagens

Wanneer je een kindje krijgt kom je voor de keuze te staan tussen een buggy en een kinderwagen. Van beide categorieën vind je bij babyveilig.nl een geweldige collectie. Een kinderwagen is de beste keuze voor baby's tot 6 maanden, omdat ze lekker ondersteund kunnen liggen en slapen in een reiswiegmodel. Daarna is een buggy praktisch voor jezelf en leuk voor je kindje omdat het naar jou of de omgeving kan kijken. Je kunt natuurlijk een aparte buggy en kinderwagen aanschaffen, maar een combiwagen is ook een uitstekend idee. Hierbij vervang je de afneembare reiswieg door buggybekleding met kap en behoud je hetzelfde frame. Bij veel modellen kun je via adapters daarbij een autostoeltje op het frame bevestigen. Voordat je kiest volgen hier wat aandachtspunten.

Waarop let je bij aanschaf?

Stel jezelf een aantal vragen: wie gaat hem gebruiken, waar wordt hij gebruikt en hoe zit het met de opbergruimte in huis? Ga je vaak met de auto, het openbaar vervoer of het vliegtuig? Ben je handig met in- en uitklappen? Wil je twee kinderen tegelijk kunnen vervoeren? Is het uiterlijk belangrijk voor je? Wanneer meerdere personen de buggy of kinderwagen gebruiken, is een verstelbare duwstang aan te bevelen. Let erop of de voorwielen vast te zetten zijn, zodat ze wendbaar zijn in de stad en vergrendeld fijn zijn voor wandelingen. Compacte en lichte buggy's, die eenvoudig zijn in te klappen, zijn praktisch voor openbaar vervoer, een trappenhuis en beperkte opbergruimte. Een model met adapters voor een autostoeltje spaart tijd en ruimte bij veel autorijden. Er zijn ook kinderwagens voor meer kinderen tegelijk en elk merk heeft zijn eigen uitstraling.

Populaire merken en kenmerken

Babyveilig.nl verkoopt alleen gerenommeerde merken die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Babyzen bijvoorbeeld met de populaire lichte maar stevige Yoyo+ combiwagen in 9 kleuren. Deze kinderwagen klap je met één hand in en uit en hij past zelfs in een vliegtuigcompartiment. Elodie Details valt op door grote zonnekappen en gemakkelijke verstelbaarheid, bijzondere prints en accessoires. Recaro heeft 2 modellen, de Easylife buggy, die heel compact is en rechtop kan staan en de Citylife combiwagen, waarop ook autostoeltjes passen. Je hebt keuze uit donkere of verschillende heldere kleuren, die goed opvallen. Easywalker Harvey is een luxe combiwagen met hoge klantbeoordeling die ook aan te passen is voor vervoer van meer kinderen tegelijk. Kijk bij babyveilig.nl voor alle buggy’s en kinderwagens tegen scherpe prijzen.

Copyright 2022 Babyveilig.nl
payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »