• DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT
  • GRATIS VERZENDING BOVEN €50
  • DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT

Betaling

Betaling geschiedt vooraf door middel van de op de site opgegeven betalingsopties, zoals Ideal (via uw eigen bank) Master/Visa card, Paypal, overschrijving, achterafbetalen met Spray Pay etc.. Bij afwijkende of bijzondere bestellingen, zoals verzendingen naar landen buiten de Europese Unie kan betaling in overleg geschieden, neem hiervoor contact op met [email protected]

Buiten de EU

Voor landen buiten de Europe Unie (E.U.) bieden we BTW vrije leveringen aan. Indien de website dit niet automatisch verrekent, neem dan contact met ons op.

Remboursbetaling

Bij Remboursbetaling dienen de kosten voor deze optie vooraf te worden betaald via één van onze betaalopties. Als een pakket wordt geweigerd of niet wordt afgenomen dan worden de rembourskosten niet terug betaald. De kosten verbonden aan Remboursbetaling bedragen momenteel € 15,-. Neemt u contact met ons op indien u gebruik wenst te maken van deze optie.

Retour Beleid

Retouren dienen te worden aangevraagd per email op volgende email adres: [email protected] 

Geeft U aan bij de retouraanvraag het bestelnummer, serienummer van het betreffende artikel en probleemomschrijving cq reden van retour. Wij voorzien U dan van een RMA (return merchandise authorization) nummer dat U op de doos kunt schrijven. Dit nummer is nodig voor een soepele en snelle afwikkeling van het retour en het terugstorten van uw betaling. 

Let op bij gevoelige producten als Buggy's en kinderwagens. Deze mogen niet op straat zijn geweest om in aanmerking te komen voor retournering omdat dit direct bandenslijtage tot gevolg heeft. Deze producten zijn dan niet meer als nieuw verkoopbaar. Ook bij autostoeltjes kan het op straat zetten reeds krassen op de stoel tot gevolg hebben. Een deken of doos onder de autostoel kan dit voorkomen.

Retouradres:

Babyveilig

Graafschap Hornelaan 137-A
6001 AC  Weert

 

Bezoekadres showroom (beperkt assortiment en alleen op afspraak):

Van der Oudermeulenlaan 1
2243 CR  Wassenaar

Telefoonnummer vast : 070 7630593 (tijdens kantoortijden)
Email-adres: [email protected]
BTW nummer : NL857451054B01
KvK nummer : 68453124
Bedrijfsnaam : The Caged Fox
Bankrelatie:  ABN-AMRO
Bankrekeningnummer / IBAN: NL12ABNA0598402365
Bankadres : Het Kleine Loo, Postbusnummer 93206 , 2509 AE  Den Haag
BIC: ABNANL2A

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »