• DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT
  • GRATIS VERZENDING BOVEN €50
  • DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT


Veilig je kind vervoeren in een uniek autostoeltje

Als je met de auto ergens naartoe gaat, wil je dat je je kind veilig mee kunt nemen. Dat is vanzelfsprekend. Daarnaast wil je dat je kind ook lekker kan zitten of liggen onderweg. Daarom kies je voor een goede autostoel om je kind veilig en comfortabel te kunnen vervoeren. Daarvoor is het perfecte autostoeltje ontwikkeld: het Recaro Zero 1 autostoeltje.

Veiligheid gaat voor alles

In de eerste plaats is het Recaro Zero 1 autostoeltje zeer veilig: het voldoet aan de strengste i-Size veiligheidsnormering. Het is voorzien van een 3-punts veiligheidsgordel en met extra zachte gordel-pads. De gordels zijn op basis van het HERO-systeem ontworpen. Hiermee wordt voorkomen dat de veiligheidsgordel van het schoudertje afglijdt en het vergemakkelijkt bovendien het vastklikken.

Veelzijdig in gebruik

Je baby kan al in het Recaro Zero 1 stoeltje vervoerd worden vanaf een lengte van 45 centimeter. Als je baby al wat groter geworden is, dan kun je de babyinzet eenvoudig verwijderen. Zo past je kind in het autostoeltje tot een lengte van 105 centimeter. Bovendien is het zitje voorzien van schuim dat zich optimaal aanpast aan de vorm van je baby en het overal voldoende steun biedt.

Makkelijk in de auto te plaatsen

Het Recaro Zero 1 autostoeltje is eenvoudig in de auto vast te maken dankzij de Isofix-connectoren en de steunpoot. Vervolgens geeft de indicator ook nog eens aan of de stoel op de juiste manier bevestigd is. Dit gaat dus gegarandeerd goed. Wel zo veilig.

Handig draaisysteem

Het kan best zwaar zijn om je kindje in een lastige houding uit een autostoeltje te tillen. Het Recora Zero 1 autostoeltje is voorzien van een handig draaisysteem. Zo kun je met een hand de stoel draaien zodat je makkelijk bij je kindje kunt. Je kunt je kindje makkelijk uit de stoel tillen, zonder rugpijn te krijgen. Je kunt het stoeltje 360° draaien, waardoor je je kindje snel en makkelijk in of uit de auto kunt nemen.

Twee bevestigingsrichtingen mogelijk

Totdat je kind 15 maanden oud is, mag de stoel voor de veiligheid alleen nog achterwaarts bevestigd worden, zodat je kind achterstevoren in de auto ligt. Daarna kan de stoel omgedraaid worden, zodat het stoeltje vooruit geplaatst is. Het Recaro Zero 1 autostoeltje is in elk geval in beide richtingen eenvoudig te bevestigen in de auto. Het is het ideale autostoeltje voor baby’s en kleine kinderen.

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »