• DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT
  • GRATIS VERZENDING BOVEN €50
  • DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT

Recaro autostoeltjes

Ga je graag met je kind de deur uit? Met z’n allen op reis of gewoon een leuk uitstapje? Maar ook gewoon voor een boodschapje of naar de kinderopvang? Als je regelmatig met de auto op pad gaat, zorg dan voor een zo veilig mogelijk autostoeltje. Het Recaro autostoeltje voorziet in deze veiligheid en is daarbij zeer comfortabel voor je kind. Het autostoeltje heeft bovendien een ergonomische zitting waardoor het stoeltje uitermate geschikt is voor lange autoritten.

Comfortabel op reis

Met meer dan 100 jaar ervaring is Recaro een expert op het gebied van veiligheid van autostoeltjes. Het Recaro autostoeltje is dan ook volgens de nieuwste technieken volledig ergonomisch ontworpen waardoor je kind veilig en comfortabel mee kan in de auto. Door de vernuftige, ergonomische vormgeving is je kind volledig ondersteund en is het niet mogelijk om opzij te vallen. Ook wanneer je kindje in slaap valt, blijft het autostoeltje de nek en het hoofd voldoende ondersteunen. Zo kun je ook langere autoritten maken zonder dat de rit oncomfortabel wordt. De stof en het materiaal van het Recaro autostoeltje zijn van ademend materiaal waardoor je kind niet gaat zweten tijdens de rit en het materiaal niet gaat schuren. Dit is vooral prettig tijdens de warmere dagen.

Verschillende autostoel designs en materialen

Het Recaro autostoeltje is verkrijgbaar in diverse maten. Zo kun je je baby al direct vanaf de geboorte vervoeren. Uiteraard zijn de Recaro autostoeltjes ook in grotere maten beschikbaar, waarbij diverse designs en materialen tot de mogelijkheden behoren. Of je nu op zoek bent naar een moderne autostoel of naar een autostoel die een meer klassieke uitstraling heeft; alles is mogelijk met het Recaro autostoeltje. Bovendien heeft Recaro diverse autostoelen in het assortiment die gedraaid kunnen worden. Zo kun je je kind eenvoudig in en uit de auto halen zonder dat je jezelf in onmogelijke posities hoeft te manoeuvreren. De kleur is volledig naar je smaak aan te passen; je kunt de kleur van de autostoel afstemmen op de bekleding van je auto.

Veiligheid komt op de eerste plaats bij Recaro

Door de jarenlange ervaring en de vele testen voldoen alle Recaro autostoeltjes aan de wettelijke veiligheidseisen. De autostoelen voor de kleinere kinderen (0+) worden tegen de rijrichting geplaatst om de optimale veiligheid te kunnen waarborgen. De autostoelen voor de oudere kinderen kunnen wel in de rijrichting worden geplaatst. Door het design van de autostoelen wordt het hoofd van het kind optimaal ondersteund, ook wanneer je kind in slaap valt. Het is verder onmogelijk om uit de autostoelen te vallen of te glijden omdat het Recaro autostoeltje voorzien is van stevige gordels die op vijf punten worden vastgemaakt. Optimale veiligheid dus! De stoeltjes voor de allerkleinsten kunnen op een Isofix worden geplaatst. De autostoel is dan eenvoudig aan het frame van de auto vast te maken, zodat de stoel op zijn plaats blijft bij een aanrijding.

Kortom, ben je op zoek naar een veilige en comfortabele autostoel die ergonomisch is gevormd, kies dan voor het Recaro autostoeltje. Heb je vragen over de Recaro autostoeltjes? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Copyright 2022 Babyveilig.nl
payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »