• DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT
  • GRATIS VERZENDING BOVEN €50
  • DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT

Veilig en comfortabel, Besafe autostoel

De veiligheid van je kindje staat voorop en met name onderweg. Er kan in het drukke verkeer tenslotte van alles gebeuren. Ben je op zoek naar een kinderzitje voor in de auto, maar weet je niet wat de mogelijkheden zijn? Babyveilig tipt je graag! Er is een groot aanbod aan autostoeltje waaronder een BeSafe autostoel. Dit is onder het enorme aanbod van autostoeltjes een zeer verantwoorde keuze.

BeSafe autostoel, een echte aanrader

BeSafe is een Scandinavische firma met ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen van kinderzitjes tegen de rijrichting in. Autostoeltjes die je achterstevoren installeert, zijn voor kinderen tot 4 jaar bijzonder veilig. In Europa is de omgekeerde stand voor kleintjes tot 15 maanden sinds een aantal jaar zelfs verplicht. Naast veiligheid heeft BeSafe het zitcomfort hoog in het vaandel. En om het verhaal compleet te maken: deze BeSafe autostoeltjes zien er hip uit en ze zijn eenvoudig te plaatsen. BeSafe heeft haar collectie ingedeeld in diverse series. De BeSafe Izi Kid is geschikt voor kinderen met een gewicht tot 18 kilogram. Dit model heeft een hoge zitting, een prima slaappositie en ‘meegroei-opties’. Het maakt niet uit of je een groot, klein of mediummodel auto hebt, het zitje past altijd. Erg handig is de BeSafe Izi Go set. Hij is gemaakt voor pasgeboren baby’s en kinderen tot ongeveer 4 jaar. Je kunt er dus jaren mee vooruit. Als je kiest voor dit pakket krijg je twee stoeltjes en een base. Eigenschappen die dit stoeltje zo populair maken, zijn onder meer: de handige magneten die de gordels opzij gouden en de verstelbare hoofdsteun, rugleuning en frontbeugel.

Autostoeltjes en bijbehorende accessoires

Babyveilig is een innovatief, jong bedrijf. Onze klanten bestaan uit ouders van nu die het gemak van online winkelen waarderen. Wij kunnen je veel leveren. Van een autozitje tot een speeltapijt. En van babyflessen tot borstvoedingskussens. Ongeacht om welk product het gaat, staan veiligheid en duurzaamheid voorop. We vertegenwoordigen verantwoordelijke, betrouwbare labels als BeSafe. Een BeSafe autostoel is een goed voorbeeld van een product waar wij 100% achter staan. De BeSafe autostoeltjes doen wat ze moeten doen: een veilige plek in de auto bieden aan jonge kinderen. Ook handige aanverwante artikelen kun je bij ons bestellen. Denk dan aan een handige BeSafe protection cover. Het Babyveilig-team ziet jouw bestelling graag tegemoet. Heb je nog vragen of wil je professioneel advies? Schroom niet om ons te bellen of mailen. De klantenservice staat voor je klaar!

Copyright 2021 Babyveilig.nl
payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon payment_icon
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »