• DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT
  • GRATIS VERZENDING BOVEN €50
  • DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT
Home » Merken » Kiddy


De veiligheid van kinderen in de auto staat bij Kiddy al ruim 50 jaar hoog in het vaandel. Kiddy streeft tijdens de productontwikkeling altijd naar de veiligste en meest baanbrekende productontwerpen, maximaal comfort en uitstekende functionaliteit.

Baanbrekende patenten als de ligtechnologie, het originele Kiddy-botsingsscherm en de Kiddy-schokdemper zijn het toonaangevende bewijs van de innovatieve kracht van de Kiddy-ontwikkelaars. De hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen die bij Kiddy worden gehanteerd zijn door de jaren heen meermaals bekroond met prijzen van onafhankelijke testinstituten als de Stiftung Warentest en ADAC. Zo werd tijdens de autostoeltjestests van beide instituten van afgelopen jaar met de Evoluna i-Size het resultaat “zeer goed” (1,5) behaald. Hiermee was de Evoluna i-Size het enige autostoeltje van de in totaal 26 geteste stoeltjes dat deze topbeoordeling ontving. Bovendien is de Evoluna i-Size het enige autostoeltje met een volledige ligstand voor zowel in de auto als daarbuiten. In 2016 kwam een ander Kiddy-stoeltje als winnaar uit de bus: de Phoenixfix 3 met het resultaat “goed” (1,7).

Kiddy is momenteel wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 50 landen. Ook de talloze distributeurs en handelspartners dragen wereldwijd bij aan dit succes. Kiddy staat voor veiligheid, design, comfort en lifestyle.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »