• DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT
  • GRATIS VERZENDING BOVEN €50
  • DÉ SPECIAALZAAK VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT


                             

De hoge kwaliteit van Babyzen

Babyzen is een Frans merk dat een nieuwe generatie kinderwagens en buggy's heeft bedacht. Een groepje ouders ergerde zich aan de lompe onhandige modellen waarmee trappen beklimmen, lastig terrein en reizen altijd inspanning kostte. De oplossing vonden ze in een lichtgewicht maar superstevig frame. Deze is heel eenvoudig in- en uitklapbaar met schokbestendige en wendbare wielen, die niet blokkeren op oneffen terrein. Dit frame blijf je gebruiken, eerst als kinderwagen en later als buggy vanaf 6 maanden. Je kunt bij babyveilig.nl kiezen uit alleen een kinderwagen, alleen een buggy of allebei. Bekleding is los bij te kopen in verschillende kleuren. Daarnaast vind je pakketten compleet met autostoel die je met speciale adapters op het frame plaatst. De Babyzen Yoyo is een zeer complete buggy met de prestaties en mogelijkheden van een volwaardige kinderwagen.

Babyzen, comfort voor ouder en kind

Geen zweetdruppels meer terwijl je het ene kind vasthoudt, het andere in de gaten houdt en tegelijkertijd een buggy moet uitklappen. Met één hand stuur je en klap je de Babyzen buggy direct in of uit. Met je voet vergrendel je de buggy en zet je hem weer in beweging. Compact opgevouwen draag je de Babyzen Yoyo+ met een schouderband zodat je beide handen vrijhoudt. Je beschikt over een royale opbergruimte en een aparte opbergtas. Het totale gewicht is 5,5 kilo en hij past als handbagage in het vliegtuigcompartiment. Voor baby's tot 6 maanden is er de 0+ versie, waarin je baby’tje volledig plat kan liggen op een gevoerd matrasje, veilig vast in een 5-punts gordel met hoofdsteun. Een heerlijk warme voetenzak en 3-standen kap met UPF 50+ bescherming tegen de zon geven extra comfort net als de bijgeleverde regenhoes. Vanaf 6 maanden kun je de kinderwagen ombouwen tot buggy met de 6+ bekleding en zonnekap. De rugleuning is 140 graden verstelbaar voor een dutje.

Stijlvol uiterlijk, veel kleuren en accessoires

De luxe buggy's van Babyzen voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN 1888 en zijn al jaren zeer populair vanwege de kwaliteit en het gebruiksgemak. Door de combinatie met het autostoeltje zijn ze ook heel veelzijdig. Ze zien er daarnaast prachtig uit met hun wasbare bekleding in 9 mooie tinten, die je ter afwisseling ook los kunt bestellen. Fijne accessoires zoals een parasol, muggennet, beker-/fleshouder of het aansluitbare board voor een tweede kind biedt Babyzen ook. Babyveilig.nl is officieel Babyzen dealer.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »