• DIE SPEZIALITÄT FÜR SICHERHEIT UND QUALITÄT
  • KOSTENLOSE LIEFERUNG ÜBER €50 (NL, BE, DE)
  • DIE SPEZIALITÄT FÜR SICHERHEIT UND QUALITÄT
Tula Babydraagzak Explore Morning Mist Tula Babydraagzak Explore Morning Mist Tula Babydraagzak Explore Morning Mist Tula Babydraagzak Explore Morning Mist Tula Babydraagzak Explore Morning Mist
Tula Babydraagzak Explore Morning Mist Tula Babydraagzak Explore Morning Mist Tula Babydraagzak Explore Morning Mist Tula Babydraagzak Explore Morning Mist Tula Babydraagzak Explore Morning Mist

Tula Babydraagzak Explore Morning Mist

169,90
+ -
Zum Warenkorb hinzufügen
Artikelnummer:: BTBCEXH40
Verfügbarkeit: Auf Lager, bestellt vor 16:30 Uhr (Werktage), Versand am selben Tag

De Tula Explore Baby draagzak is een comfortabele verstelbare ergonomische draagzak die je vrijwel vanaf de geboorte kunt gebruiken. Dit is de eerste drager die Tula heeft ontwikkeld waarbij je je kindje ook op een ergonomische manier met het gezicht naar voren kunt dragen*. Ook deze drager komt in verschillende gave printjes!
De Tula Explore kun je verstellen door de drukknoopjes in de tailleband en is gemakkelijk om te doen, de neksteun biedt genoeg ondersteuning voor een newborn, dreumes en slapend kindje.
De Explore heeft 3 draagposities; buik tegen buik, op de rug** en met het gezichtje naar buiten.
De Explore is te gebruiken vanaf maat 56 t/m maat 86/92.
Door de gevoerde schouderbanden en tailleband zit de draagzak comfortabel en wordt het gewicht goed verdeelt. Ook heeft de Explore gevulde beenopeningen, dit zorgt voor extra comfort voor je kindje. Met een handig opbergzakje in de tailleband en het afneembare slaapkapje heb je met de Tula Explore een complete drager die je kunt gebruiken vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd!
*Het dragen van je kindje met het gezichtje naar voren (face forward) is alleen aan te raden wanneer je kindje voldoende nekstabiliteit heeft en maximaal 15 minuten achter elkaar in een bekende omgeving om teveel prikkels tot een minimum te beperken.
**Het dragen met een draagzak op de rug raden we pas aan als je kindje zelf van zit naar lig kan komen (zonder hulp). Dan zijn de spieren in de rug voldoende ontwikkeld om zichzelf rechtop te houden.

0 Sterne, basierend auf 0 Bewertungen
Zur Wunschliste hinzufügen / Zum Vergleich hinzufügen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »