• DIE SPEZIALITÄT FÜR SICHERHEIT UND QUALITÄT
  • KOSTENLOSE LIEFERUNG ÜBER €50 (NL, BE, DE)
  • DIE SPEZIALITÄT FÜR SICHERHEIT UND QUALITÄT
Recaro Recaro Avan I-Size Prime Pale Rose Recaro Recaro Avan I-Size Prime Pale Rose Recaro Recaro Avan I-Size Prime Pale Rose Recaro Recaro Avan I-Size Prime Pale Rose Recaro Recaro Avan I-Size Prime Pale Rose
Recaro Recaro Avan I-Size Prime Pale Rose Recaro Recaro Avan I-Size Prime Pale Rose Recaro Recaro Avan I-Size Prime Pale Rose Recaro Recaro Avan I-Size Prime Pale Rose Recaro Recaro Avan I-Size Prime Pale Rose

Recaro Avan I-Size Prime Pale Rose

219,00
+ -
Zum Warenkorb hinzufügen
Artikelnummer:: 00089030330050
Verfügbarkeit: Auf Lager, bestellt vor 16:30 Uhr (Werktage), Versand am selben Tag

De Recaro Avan I-Size
Een weekendje weg met de baby is iets speciaals. Tijdens de rit worden de ouders op hun gemak gesteld als de baby in de auto de best mogelijk bescherming krijgt. Het draagzitje Avan overtreft alle veiligheidseisen. Je baby geniet bovendien van een optimale ventilatie, dankzij de slimme openingen in de buitenschaal. Of het nu gaat om een korte of lange rit, onze Avan kan met één klik worden bevestigd met de veiligheidsgordel of met de optionele i-Size-basis. Als de baby het draagzitje is ontgroeid, kan de Avan/Kio Basis worden gebruikt als een modulair systeem met de achterwaarts gerichte autostoel Kio, tot de leeftijd van ongeveer 4 jaar. Vele leuke uitjes gegarandeerd.
- Voor kinderen van 40 – 83 cm; Max. 15 maanden; Max. 13 kg
- Homologatie: UN R129/03 (i-Size)
- Buitenafmetingen (W / D / H): 44 / 66 / 59 cm
- Gewicht: 4.1 kg
-Het luchtventilatiesysteem: Frisse lucht houdt iedereen tevreden. Ze wordt verzekerd door openingen in de buitenschaal en inzetstukken in netweefsel in de bekleding van de stoel die zorgen voor een voortdurende luchtcirculatie. Een hoger niveau van comfort en welzijn is onmogelijk. Of het nu is tijdens een korte rit naar oma of wanneer je met het hele gezin op vakantie gaat in de zomer, de kleine ontdekkingsreizigers blijven in een opperbest humeur. Ongeacht hoe lang de rit duurt.
-Lichtgewicht: Als ouder met een baby heb je altijd wel iets over je arm hangen of in je hand. Het draagzitje Avan kan met zijn 4,1 kg makkelijk heel de dag lang worden gedragen. Geniet van de tijd met je baby en beleef samen de mooiste momenten.
-Slimme gesp: Eenvoudig en veilig vastmaken dankzij de slimme gesp voor de riemen: wanneer de baby uit de stoel wordt gehaald, klikt de gesp naar voren en blijft ze op haar plaats. Als je je kind terug in de stoel zet, gaat het niet bovenop de gesp zitten en kan je de baby veilig, comfortabel en snel vastmaken.
-Reissysteem: Ssst, laat de baby nog maar even slapen- snel uit de auto en op de wandelwagen, dat kan met de RECARO-draagzitjes met behulp van de speciale adapter. Deze flexibiliteit zorgt voor een stressvrije mobiliteit in alledaagse situaties
-Extra grote zonnekap: De extragrote zonnekap met UPF 50-zonnebescherming en uitklapbare zonneklep biedt bescherming voor de gevoelige babyhuid tijdens de zonnige zomermaanden of tijdens je eerste zomervakantie met het gezin. Zo wordt buiten zijn een feest bij iedere gelegenheid!

Dit stoeltje kan ofwel snel en makkelijk worden vastgeklikt op de Avan/Kio Basis (niet inbegrepen, verkrijgbaar als accessoire) of worden bevestigd met de veiligheidsgordel van het voertuig.

0 Sterne, basierend auf 0 Bewertungen
Zur Wunschliste hinzufügen / Zum Vergleich hinzufügen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »