• DIE SPEZIALITÄT FÜR SICHERHEIT UND QUALITÄT
  • KOSTENLOSE LIEFERUNG ÜBER €50 (NL, BE, DE)
  • DIE SPEZIALITÄT FÜR SICHERHEIT UND QUALITÄT
Ergobaby Ergobaby Babydraagzak 4P 360 Sunrise Batik Indigo Ergobaby Ergobaby Babydraagzak 4P 360 Sunrise Batik Indigo Ergobaby Ergobaby Babydraagzak 4P 360 Sunrise Batik Indigo Ergobaby Ergobaby Babydraagzak 4P 360 Sunrise Batik Indigo
Ergobaby Ergobaby Babydraagzak 4P 360 Sunrise Batik Indigo Ergobaby Ergobaby Babydraagzak 4P 360 Sunrise Batik Indigo Ergobaby Ergobaby Babydraagzak 4P 360 Sunrise Batik Indigo Ergobaby Ergobaby Babydraagzak 4P 360 Sunrise Batik Indigo

Ergobaby Babydraagzak 4P 360 Sunrise Batik Indigo

159,90
134,90
+ -
Zum Warenkorb hinzufügen
Artikelnummer:: EBBC360BTKING
Verfügbarkeit: Auf Lager, bestellt vor 16:30 Uhr (Werktage), Versand am selben Tag

De Ergobaby Four Position 360 Carrier is een draagzak met vier comfortabele en ergonomische posities om jouw baby te dragen: op de buik met het gezicht naar je toe en af, op de rug en heup.

Het innovatieve ontwerp van de Ergobaby 360 Carrier beschikt over een gestructureerde zitgedeelte, zodat jouw baby ergonomisch correct zit in alle 4 draagposities: met de knieën tot aan of boven de heup en de rug van de baby in een gebogen C- positie. Met hulp van knopen kan je de breedte van de zitting verstellen zodat jouw kind altijd comfortabel en ergonomisch zit als het groeit.

Verder is de Ergobaby 360 draagzak voorzien van een verstelbare rugpand voor extra hoogte en neksteun voor jouw baby. Daarnaast heeft de draagzak een opvouwbare kapje voor aanvullend steun tijdens het slapen en bescherming tegen zon. Ook biedt het de moeder privacy bij borstvoeding.

De Ergobaby 360 Carrier beschikt over een nieuw ontworpen heupband. Deze is makkelijk en veilig te sluiten met een klittenband en kan hoog of laag worden gedragen op de taille voor draagcomfort en extra ondersteuning voor de lage rug.

Gevoerde schouderbanden helpen in combinatie met de brede heupband gelijkmatig het gewicht van je baby te verdelen voor maximaal comfort.

Om pasgeboren baby’s in de kikkerhouding te plaatsen, maak je gebruik van de Baby Infant Insert (verkleinkussen). Deze is apart te bestellen

Kenmerken:
- Voor baby's en peuters (5,5 kg- 15 kg)
- Met de Ergobaby Infant Insert ook geschikt voor pasgeborenen (vanaf 3,2 kg)
- Vier draagposities: op de buik met het gezicht naar jou toe en af, rug en heup
- Gestructureerde zittig voor een ergonomische zitpositie
- Verstelbare zit- en ruggedeelte
- Verstelbare en gevoerde schouderbanden
- Verstelbare slaapkapje voor extra hoofdsteun
- Verstelbare heupband met klittenband (geschikt voor heupomvang van 65- 140 cm)
- Materiaal: 100 % katoen
- Machine wasbaar

0 Sterne, basierend auf 0 Bewertungen
Zur Wunschliste hinzufügen / Zum Vergleich hinzufügen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »