• DIE SPEZIALITÄT FÜR SICHERHEIT UND QUALITÄT
  • KOSTENLOSE LIEFERUNG ÜBER €50 (NL, BE, DE)
  • DIE SPEZIALITÄT FÜR SICHERHEIT UND QUALITÄT
BABYBJÖRN BABYBJÖRN Draagzak Mini Oudroze 3D Mesh BABYBJÖRN BABYBJÖRN Draagzak Mini Oudroze 3D Mesh BABYBJÖRN BABYBJÖRN Draagzak Mini Oudroze 3D Mesh BABYBJÖRN BABYBJÖRN Draagzak Mini Oudroze 3D Mesh BABYBJÖRN BABYBJÖRN Draagzak Mini Oudroze 3D Mesh BABYBJÖRN BABYBJÖRN Draagzak Mini Oudroze 3D Mesh
BABYBJÖRN BABYBJÖRN Draagzak Mini Oudroze 3D Mesh BABYBJÖRN BABYBJÖRN Draagzak Mini Oudroze 3D Mesh BABYBJÖRN BABYBJÖRN Draagzak Mini Oudroze 3D Mesh BABYBJÖRN BABYBJÖRN Draagzak Mini Oudroze 3D Mesh BABYBJÖRN BABYBJÖRN Draagzak Mini Oudroze 3D Mesh BABYBJÖRN BABYBJÖRN Draagzak Mini Oudroze 3D Mesh

BABYBJÖRN Draagzak Mini Oudroze 3D Mesh

99,90
+ -
Zum Warenkorb hinzufügen
Artikelnummer:: 021003
Verfügbarkeit: Auf Lager, bestellt vor 16:30 Uhr (Werktage), Versand am selben Tag

De perfecte eerste draagzak voor uw pasgeboren baby
Klein en eenvoudig in gebruik
Lekker zacht en flexibel
Kleine, gebruiksvriendelijke en lekker zachte draagzak voor uw pasgeboren baby

Kleine, gebruiksvriendelijke en lekker zachte draagzak voor uw pasgeboren baby
Uw pasgeboren kindje wil kort na de geboorte vooral heel dichtbij u zijn – dag en nacht. Draagzak Mini is een kleine, gebruiksvriendelijke draagzak die u zonder hulp snel kunt om- of afdoen. Hij is perfect om uw baby regelmatig eventjes te dragen, in slaap te wiegen of op z´n gemak te stellen, terwijl tegelijkertijd uw handen vrij zijn voor andere zaken. Valt uw baby in de draagzak in slaap, dan maakt u het hele voorste gedeelte makkelijk open om de kleine eruit te halen zonder hem of haar te wekken.

Door het heerlijk zachte materiaal is de draagzak aangenaam voor uw baby en mild voor de tere huid. Het is prettig voor rug beentjes en heupen van uw baby en biedt goede ondersteuning. Door het flexibele materiaal kunt u de positie en de natuurlijke C-vorm van de rug met uw handen controleren. Een stevige, verstelbare hoofdsteun zorgt voor een goede ondersteuning van hoofd en nek van uw kleintje.

De perfecte eerste draagzak voor uw pasgeboren baby
Draagzak Mini is een kleine en makkelijk te gebruiken draagzak die ideaal is voor pasgeborenen die veel geborgenheid nodig hebben. U draagt uw baby hoog op uw borst, zodat hij of zij uw hartslag altijd goed kan voelen.

Klein en eenvoudig in gebruik
Draagzak Mini is onze meest gebruiksvriendelijke draagzak, omdat er maar een paar gespen zijn om te verstellen. Hierdoor kunt u ´m snel omdoen, overdag of ‘s nachts, om uw kleintje in slaap te wiegen. U kunt het hele voorste gedeelte makkelijk losmaken om uw slapende baby eruit te halen. Maat en hoofdsteun zijn volledig verstelbaar, zodat de draagzak als het ware ´meegroeit´ met uw kleintje.

Enorm zacht en flexibel
De lekker zachte materialen van Draagzak Mini geven uw baby een fijn gevoel op de tere huid. De draagzak ligt zacht rond rug, beentjes en heupen van uw baby en biedt goede ondersteuning voor een aangename ergonomisch verantwoorde houding. Dankzij het flexibele materiaal kunt u de positie en de natuurlijke C-vorm van de rug met uw handen controleren.

De gebruikte materialen zijn speciaal ontwikkeld voor BABYBJÖRN draagzakken en specifiek ontworpen voor pasgeboren baby’s. Onze mesh en jersey draagzakken zijn gemaakt van 3D-materiaal dat uit drie lagen bestaat: een binnen-, een buiten- en een tussenlaag. In plaats van een polstering die de draagzak te warm kan maken, is de tussenlaag gemaakt van een fijne, één-vezelige draad. Hierdoor krijgt de draagzak de stabiliteit van een vulling, terwijl er tóch een goede luchtdoorstroming is, zodat hij luchtig en koel blijft als u uw baby draagt.

3D Jersey
Ons nieuwste en zachtste materiaal voelt net zo prettig aan als uw favoriete T-shirt. Het fluweelzachte, flexibele materiaal geeft uw baby een heerlijk gevoel bij het dragen.

3D Mesh
Koele en luchtige mesh vezels, met een heerlijk zachte binnenlaag op de huid van uw baby. Het mesh materiaal zorgt voor een goede luchtdoorstroming en droogt snel na het wassen.

Cotton
BCI-gecertificeerd katoen met een beetje stretch in het zitbereik, van geweven satijn voor een lekker zacht en aangenaam gevoel. Een dunne tussenlaag maakt uw draagzak klein, compact en flexibel.

Klein
Draagzak Mini is klein waardoor hij gemakkelijk in de luiertas of onder de kinderwagen past, als u hem even niet nodig hebt.

Robuuste, verstelbare hoofdsteun Een goede ondersteuning van het hoofd is erg belangrijk voor pasgeborenen én in de eerste vijf maanden, totdat ze zelf hun hoofd rechtop kunnen houden. Draagzak Mini heeft een robuuste, verstelbare hoofd- en neksteun.

U houdt uw handen vrij
Met uw kleintje in de draagzak houdt u uw handen vrij voor andere dingen. Ideaal wanneer uw pasgeborene vooral nog heel dichtbij u wil zijn.

Voor de borst dragen met het gezicht naar u toe of van u af
Is uw kleintje eenmaal wat groter, dan kunt u kiezen of u hem of haar draagt met het gezicht naar u toe of van u af. Wilt u uw baby dragen met het gezicht van u af, dan moet hij of zij minstens vijf maanden oud zijn.

LEEFTIJD EN GEWICHT
Het meest geschikt in de eerste vijf levensmaanden. Getest en veilig bevonden voor 0–1 jaar (min. 3,2 kg, max. 11 kg).

Wilt u uw baby dragen met het gezicht van u af, dan moet hij of zij minstens vijf maanden oud en niet zwaarder zijn dan 11 kg. U kunt de beenriempjes gebruiken om de beenopeningen kleiner te maken voor baby’s tussen 3,2 en 4,5 kg.

Zitbereik met stretch
Het speciale weefsel in het zitbereik zorgt voor een stretch effect zodat de draagzak de beentjes en heupen van uw baby correct en aangenaam ondersteunt

MATERIAAL
Alle materialen zijn vriendelijk voor de babyhuid en veilig in aanraking met de mond. Ze bevatten gegarandeerd geen schadelijke stoffen en voldoen aan de Oeko-Tex Standard 100, categorie 1 voor babyproducten. Dat vinden wij heel belangrijk! Onze 3D Mesh en 3D Jersey zijn 3D-weefsels – oftewel tussenweefsels. Dit betekent dat ze uit drie lagen bestaan: een binnen-, een buiten- en een tussenlaag. In plaats van polstering is de tussenlaag gemaakt van een fijne, één-vezelige draad die de laag luchtig houdt, zodat de stof ‘ademt’. De 3D weefsels die wij gebruiken voor onze draagzakken geven stabiliteit, een goede ventilatie en een soepele warmte- en vochtafvoer

Draagzak Mini is verkrijgbaar in drie verschillende zachte materialen:
3D Jersey: hoofdmateriaal: 80% polyester, 16% katoen, 4% elastaan. Draagharnas: 100% katoen
3D Mesh: netstof van 100% polyester. De technisch geavanceerde 3D Mesh en heeft een heerlijk zachte tussenlaag die prettig aanvoelt op de tere huid van uw baby. De buitenlaag bestaat uit niet-elastische, duurzame netstof. Onze koelste en best ademende draagzak.
Cotton: 100% BCI-gecertificeerd katoen
BCI-gecertificeerd katoenen satijn Heerlijk zacht en aangenaam op de tere huid van uw baby. BCI (Better Cotton Initiative) betekent dat het katoen duurzamer geproduceerd is: beter voor het milieu en ook beter voor de mensen die het maken

GETEST EN VEILIG BEVONDEN
Draagzak Mini voldoet aan de Europese norm EN 13209-2:2015 en de Amerikaanse veiligheidsnorm ASTM F2236.

WASINSTRUCTIES
Wasbaar op 40 °C in de wasmachine. Apart wassen. Gebruik een milieuvriendelijk, mild wasmiddel zonder bleekmiddel. Niet geschikt voor de droogtrommel.

ACCESSOIRES extra verkrijgbaar
BABYBJÖRN Cape voor de Draagzak
BABYBJÖRN Slabbetje voor Draagzak Mini, duopak

0 Sterne, basierend auf 0 Bewertungen
Zur Wunschliste hinzufügen / Zum Vergleich hinzufügen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »