Cybex

Cybex

Nu alle Cybex 2016 modellen en kleuren voor de beste prijzen in Nederland en gratis thuisbezorgd!

 

 

Cybex autostoelen bij Babyveilig.nl               Cybex austostoeltjes bij Babyveilig.nl        Cybex Testwinnaar bij Babyveilig.nl

CYBEX geeft veiligheid van kinderen de hoogste prioriteit. Met meer dan honderd awards voor veiligheid en ontwerp hebben het CYBEX team van experts met succes de hoogste internationale veiligheids-en kwaliteitseisen gecombineerd  met slimme functionaliteit, die niet kan worden geëvenaard.

Een Cybex Pallas is een zeer veilige en tevens economische oplossing voor een autostoel. Immers, u heeft maar één autostoel nodig voor de groepen 1 , 2 en 3 ! Bij andere autostoeltjes moet u geregeld een nieuwe kopen omdat uw kleine er is uitgegroeid. Bij de Pallas heeft u hier geen omkijken naar, deze "groeit" immers mee met uw kind! Niet alleen veilig en vertrouwd, maar dus ook goedkoper!

Zeer goed getest in de laatste Consumentenbond gids. Speciale vermelding voor het actieve veiligheidssysteem van de Cybex Pallas !

Let op: Meeste kleuren zijn op voorraad en kunnen direct worden geleverd, sommige hebben een levertijd van ongeveer één week. Heeft u interesse in een kleur uit de collectie van 2012 of 2013 en is deze niet in onze shop aangeboden? Stuur een email met gewenst model en kleur naar info@babyveilig.nl en u krijgt snel een prijsopgave en levertijd.

 

cybex: brand of the stars

     

Sarah Jessica Parker met haar Cybex Buggy                                                 

Matt Demon met Cybex

Gisele Bunchen met Cybex