Aerosleep

Aerosleep

 

In 2014 heeft babyveilig.nl een speciale aktie met Aerosleep en aanverwante produkten als matrassen met een Aerosleep opleg. Indien u 3 Aerosleep produkten bij ons koopt krijgt u maar liefst 10% korting op uw Aerosleep-bestelling! Alle produkten die mee doen staan in de sub-categorien binnen de Aerosleep categorie genoemd. Indien u een Aerosleep produkt koopt raden wij ten zeerste aan om een Aerosleep hoeslaken mee te bestellen. Immers, een gewone katoenen hoeslaken gaat "dicht zitten" als het vochtig wordt en doet de werking van uw Aerosleep produkt mogelijk teniet.

Alle Aerosleep produkten doen mee dus staat uw favoriete Aerosleep produkt er niet bij, mail ons dan even op:info@babyveilig.nl

 

Zit u nog in het proces van babyspullen kopen of heeft u een matrasopleg voor uw baby nodig? Denk dan eens aan Aerosleep, waar u kunt kiezen uit drie matrasbeschermers:

  • Aerosleep Baby Original: De Basis versie van Aerosleep die alleen bestaat uit de befaamde honingraatstructuur en geen beschermfilm heeft.
  • Aerosleep Matras Elegance: De totaaloplossing voor het kindje dat nog géén matras heeft. De Elegance is een totale set van een kwaliteitsmatras met een Aerosleep oplegger gecombineerd. De oplegger is de Aerosleep Protect, die een beschermfilm heeft dat het matras beschermt tegen vocht.
  • Aerosleep Baby Protect: Deze doorontwikkelde Aerosleep oplegger heeft een extra beschermfilm ten opzichte van de Original. Deze film beschermt de matras tegen vocht dat door de Honingraatstruktuur kan lopen.

Babyveilig heeft voor u geen speciale Aerosleep aanbieding die slechts enkele dagen geldig is. Bij ons vindt u de producten van dit merk altijd voor een scherpe prijs! Ook voor een Aerosleep hoeslaken bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk direct de gehele Aerosleep aanbieding collectie boven- of onderaan deze pagina.

Onder de categorie matrassen en veiligheidsmatrasopleggers vindt u nog een uitgebreide collectie voordelige combinaties van Aerosleep opleggers met matrassen, neem daar ook eens een kijkje!